Избери език:
 
 

Дистрибуция

     В началните години от своето създаване "Пикант Трейд"ООД успява да се превърне в черноморски лидер в производството и дистрибуцията на мляно месо и формовани продукти. В резултат на това фирмата започва да се налага и на по-отдалечени пазари, закупувайки хладилни автомобили и създавйки дистрибуторска мрежа.
   
    Изборът на пазари и организацията на тяхното обслужване се развиват съобразно спецификата на произвежданата продукция. Днес, в резултат на развитието на дистрибуторската мрежа и нарастване дела на търговските вериги, фирма "Пикант"ООД на практика успява да постигне национално покритие.
    
    Реализацията на готовата продукция се извършва при стриктна организация по три основни канала:
1/ Доставки за търговски вериги
2/ Доставки за хотели, ресторанти и заведения за бързо хранене, т.нар. топли точки за продажба.
3/ EX VAN доставки -  изграденa е търговска мрежа в областите Варна, Добрич, Силистра, Разград, Шумен, Ямбол, Бургас, Русе и Велико Търново за доставка до магазини.   

  
Предимствата на "Пикант" по отношение на дистрибуцията:
     -  индивидуалното зареждане на обектите дава възможност за по-бърза реакция при недостиг на стока,оптимизиране на доставките и обгрижване на продуктите
     -  централното зареждане - оптимизиране на логистиката и гарантира присъствието на продукти и в по-отдалечени от мястото на производство райони. Дългогодишното взаиоотношения с търговските вериги превърнаха "Пикант"  в желан партньор и национален дистрибутор.
     -  търговският екип,  състоящ се от търговски представители,мърчандайзери, шофьори и др.  са готови по всяко време не само да предоставят необходимата информация за продуктите на "Пикант"ООД,  да ги доставят до съответната точка на продажба, но и да консултират професионално клиентите в спецификата на продуктите: температурни режими за приготвяне, съхранение, запазване качествените характеристики на продуктите и т.н.
 
НАЧАЛО l ЗА НАС l ПРОДУКТИ l ПОЛЕЗНО l НОВИНИ l КОНТАКТИ
2021, Всички права запазени. Дистрибуция