Избери език:
 
 

История на фирмата


 
     "ПИКАНТ ТРЕЙД" ООД е създадена през 1998 год. с предмет на дейност производство и търговия с месни продукти. От 2005 год. се помещава в ноовоизградена собствена производствена база, намираща се в гр. Варна. До 2007 год. фирмата покрива всички задължителни изисквания на европейските регламенти и е сертифицирана като предприятие, одобрено за износ в ЕС.
     "ПИКАНТ ТРЕЙД" ООД заема едно от националните лидерски места при производството и кетъринга на заготовки от  млени меса, полуфабрикати и кулинарна продукция. 
   Предприятието осъществява своето производство в собствена база разположена на площ от 2000 кв. м., като продукцията се предлага в следните три възможности: замразени, охладени и кулинарни изделия. 
     Пазарната гъвкавост е сред основните предимства на "ПИКАНТ ТРЕЙД"ООД. Инвестирането в нови продукти и продуктови групи,  непрекъснатото повишаване на ефективността и производствения капацитет чрез нови технологични решения са само малка част причините, които превръщат фирмата в една от водещите в браншаКачеството и автентичният вкус на продуктите са гарантирани от използването на съвременни технологии, традиционни рецепти  и актуална техника, осигуряващи  и индустриалния капацитет на предприятието. 
 
   
   Продуктовата гама на месопреработвателно предприятие „Пикант Трейд” ООД включва:

       1/ Сурови месни заготовки : мляно месо, кебапчета, кюфтета, шницели, бургери, сурови наденици и др. 
       2/ Термично обработени продукти: пържени и печени
       3/ Кулинарна продукция – готвени пастьоризирани ястия.
 
   "Пикант Трейд"ООД реализира на пазара своите продукти  с  търговска марка "Пикант"  и "Домашна кухня" -   за термично обработени и кулинарни продукти. Фирмата е  представител на "Лалов и Вачев"ЕООД за регионите гр. Варна и гр.Бургас.

   
    


    За реализиране на своята политика и цели, ръководството на фирма “ПИКАНТ” ООД поддържа разработената и внедрена Система за осигуряване и управление на безопасността на храните - Добри производствени практики (ДПП), Анализ на опасностите и контрол на критичните точки (НАССР) и съблюдава изискванията на стандарти: ISO 9001:2008, ISO:22000:2005 и FSSC2200, по който е сертифицирана. 
    В предприятието се извършва производство на качествени и безопасни хранителни продукти, чрез прилагане на ефективна система за входящ, текущ и изходящ контрол, като 
реализацията на готовата продукция се извършва при стриктна организация по три основни канала:
     1/ Доставки за търговски вериги
     2/ Доставки за хотели, ресторанти и заведения за бързо хранене, т.нар. топли точки за продажба
     3/ EX VAN доставки -  доставка до магазини, т.нар. студени точки


 

 
 

НАЧАЛО l ЗА НАС l ПРОДУКТИ l ПОЛЕЗНО l НОВИНИ l КОНТАКТИ
2021, Всички права запазени. История на фирмата