Новият си продукт Пикант Трейд представя на изложение Месомания 2022


„Хапка“ – новата марка на българския пазар

Новият си продукт Пикант Трейд представя на изложение Месомания 2022 от 5 до 8 октомври
 

 
Когато съчетаеш качествени продукти и иновативни технологии, получаваш възможност за истинска наслада на небцето.

Позовавайки се на този принцип, екипът на Пикант Трейд е създал новата си марка – „Хапка“, чиято премиера ще бъде на изложение МЕСОМАНИЯ 2022.

„Хапка“ включва три серии от иновативни продукти – супи, замразени и охладени продукти.
За 4 порции
„Ние от Пикант Трейд подготвихме предложение, което няма да остави равнодушни и най-запалените фенове на домашно приготвената храна“, уверяват от компанията. Серията „Супи“ от марката Хапка предоставя отлична възможност само за 15 минути всеки вкусно да приготви по свой избор пилешка, зеленчукова и супа топчета за 4 порции.
При производството се използва технологията на шоково замразяване. Чрез нея се запазват качествата на свежото месо, зеленчуците и натуралните подправки, а структурата на ингредиентите не се променя.

Творческото предложение

Именно така бихме описали „Замразени продукти“ от марка „Хапка“. „Всеки от нас иска да похапне вкусно и нещо различно. Серията замразени продукти Хапка е нашето творческо иновативно предложение“, разказват от Пикант Трейд.

В серията откриваме:
1.    Изварени топчета с пълнеж сладко от боровинки. Нежно съчетание на извара с боровинки. Подходящо за предястие.
2.    Спаначени рулца с краве сирене и киноа. Да, към спанака и сиренето добавихме киноа. За всички експериментатори.
3.    Пилешки хапки с топено сирене. Свежо пилешко филе с леко тръпчивия вкус на топеното сирене правят този продукт неустоим.
Всички продукти са подходящи за употреба след термична обработка.

Още нещо неповторимо

Когато искаме да похапнем вкусна и питателна храна буквално на мига означава, че е време да се насочим към „Охладени продукти“ от серия „Хапка“. „Тя предоставя отлична възможност да прекараш времето приятно и вкусно, независимо къде. Да организираш незабравими моменти на открито или у дома“, ни споделят специалистите. При създаването на продукта те са поставили дипа в кюфтенцето, получавайки неповторим продукт - първите български кюфтенца с пълнеж. „Съчетахме всеки тип месо с най-подходящата за него добавка“, информират още те.
Серията включва кюфтенца с барбекю сос, с горчица и с дзадзики. Производството им е изцяло автоматизирано. Пълноценно ястия за едно хранене, кюфтенцата са подходящи за директна консумация или термична обработка.
Вкусни и вдъхновяващи. Такива са продуктите от новата серия „Хапка“ на Пикант Трейд. Повече информация за новото предложение на пазара ще намерим в зала 1, щанд В3а
Други новини
МЕНЮ

Начало
Новини
Рецепти
Контакти

ЗА НАС

Мисия, визия, ценности
Производство
Търговия
Сертификати

ПИКАНТ

Продукти от мляно месо
Деликатеси
Термично обработени

ХАПКА

Месни
Безмесни
Супи
Хапка грил

КОНТАКТИ

гр. Варна, ул. "Лиляна Ставрева"№8
GSM: 0887/567 467
E-mail: office@pikant.bg© 2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни